O Nama

Nega i Briga Su Naš Prioritet

Dom Viva postoji od 4. aprila 2012. godine i poseduje dozvolu za rad broj : 022-02-0008/2012-19, izdatu od nadležnog Ministarstva. Svi zaposleni u Domu Viva su pored stručnosti i iskustva u svom poslu, prvenstveno strpljive, pažljive i ljubazne osobe, koje se sa puno razumevanja i poštovanja ophode prema SVIM korisnicima. Prioritet u radu su nam zdravlje, higijena, nega, kvalitetna ishrana, ali i topla reč i svakodnevni razgovori sa korsnicima, koji njima pružaju osećaj pripadnosti i poboljšavaju njihovo raspoloženje. Želimo da Vas dočekaju nasmejani i bezbrižni. Zbog toga postojimo!

CILJ

Održavanje i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja korisnika, uz prijatnu atmosferu, druženje i zabavu, primarni je CILJ koji postižemo vrhunskom negom, redovnom higijenom i kvalitetnom ishranom i ambijentom.

onamaosoblje

ministarstvoradaonama                   .

Obećavamo Vam Da Ćemo Se Brinuti

  • Osobi koja je meni podarila život, ja sam produžila život izborom Doma Viva u kom se zdravlje moje majke pobošljalo, a osmeh vratio na lice.
    Milena iz Beograda
  • Ono što dom Viva izdvaja od drugih je toplina porodičnog doma, prijatni i predani ljudi čiji su cilj nasmejani i srecni ljudi, koji će svoje pozne godine provoditi bez briga.
    Zauvek Zahvalna Radica
  • Kada se moj otac selio u dom, ja nisam bila sigurna da li sam donela pravu odluku, ali nakon samo dva meseca života u domu Viva, ja sam sigurna da ste mu pružili negu i brigu kakvu zaslužuje i da ste to učinili mnogo bolje i što bih ja sama. Veliki pozdrav i najiskrenija preporuka od Ljilje iz Zemuna.
    Ljija